Prijzen meerdere sessies

Voor zowel massage als coaching geldt dat een innerlijke reis vaak bestaat uit meer dan  1 sessie. Voor een duurzaam effect is het zinvol om meerdere sessies te doorlopen. Maak je meteen afspraken voor 5 of meer sessies dan krijg je 10% korting op de totaalprijs.

Tip

Doe iemand eens een massage cadeau. Er zijn cadeaubonnen te koop voor 1 of meerdere sessies of voor een vast bedrag.

Tzolkin profiel

De belangrijkste Maya kalender, de Tzolkin, geeft je inzicht in jouw kwaliteiten, jouw talenten en de blauwdruk van je levenspad. Je kunt je levenspad tot nu toe beter begrijpen en ontdekken waar je staat. Door de Tzolkin in je leven te integreren word je je bewust van de energie die elke dag beschikbaar is vanuit de kosmos voor jouw creaties: je projecten, plannen, wensen en relaties. Ter ondersteuning van je innerlijke reis kan ik een Tzolkin profiel van je opstellen.

Goed om te weten

Het is (nog) niet mogelijk om te pinnen. Indien gewenst ontvang je per mail een factuur.

Kun je een keer niet op je afspraak verschijnen laat het dan minstens 24 uur van tevoren weten. In dat geval is annulering kosteloos. In alle andere gevallen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Goed doel

Een massage of coaching bij Kausay Puriy betekent een innerlijke reis naar meer innerlijke eenheid en vrijheid. Zou het niet geweldig zijn als jouw persoonlijke groei ook direct bijdraagt aan de groei van anderen? Dat kan. Want Kausay Puriy draagt 10% af aan een goed doel. Jaarlijks bepaal jij, samen met de andere klanten, waar het geld dat jaar heen gaat. Zo werk jij bewust aan jezelf en aan een mooiere wereld.

Prijzen massage:

Sessie van 60 minuten:           € 60,00 (inclusief BTW)
Sessie van 75 minuten:           € 75,00 (inclusief BTW)
Sessie van 90 minuten:           € 85,00 (inclusief BTW)

Prijzen coaching:

Sessie van 90 minuten:           € 85,00 (inclusief BTW)

Prijzen overige:

Tzolkin profiel:                         € 75,00 (inclusief BTW)

Massage en coaching als brug naar het onbewuste