Ik ben

Mijn naam is Gerhard Obbink. In mijn leven heb ik ervaren dat innerlijke eenheid essentieel is. Zonder die eenheid ervaar je het leven als zwaar en stroperig. Het voelt alsof alles tegen zit. Je gelooft dat iedereen tegen je is. Gebeurtenissen maken veel emoties bij je los en je blijft maar malen in je hoofd.

Na een wakeup call in 2004 realiseerde ik me dat ik eerst naar mezelf moest kijken. Ik moest eerst zelf innerlijke eenheid realiseren voordat ik écht in verbinding kon zijn met mijn omgeving. Ik startte een reis van onderzoeken, ontdekken en experimenteren. Door massage en coaching voelde ik me steeds meer ontwikkelen. De verbinding tussen mijn lichaam en geest werd sterker. Er ontstond steeds meer balans in mijn emoties, gedachten en uitingen. Innerlijk voelde ik steeds meer eenheid en dat gaf me rust, vrijheid en een grote dankbaarheid voor het leven.

Inmiddels zorg ik goed voor mezelf onder andere door zelf regelmatig een massage te nemen. Dat geeft mij de vrijheid en de kennis om ook goed voor anderen te zorgen. Ik geloof dat de reis van mensen met fysieke, emotionele en/of geestelijke vraagstukken begint met het herstellen van de innerlijke eenheid.

Massage en coaching als brug naar het onbewuste

Op zoek

Eenheid realiseren betekent voor mij een brug bouwen tussen datgeen waar je bewust van bent en datgene waar je nog niet bewust van bent; het onbewuste. Via massage en coaching een brug naar jouw ware zelf.

In een snelle, materialistische en rationele wereld zijn steeds meer mensen minder verbonden met zichzelf en daardoor minder verbonden met hun omgeving.

Jouw reis naar eenheid, persoonlijke doorbraken en diepgaande inzichten start hier. Een weg van persoonlijke groei en verbinding met jouw eigen ik.

Albert Schweitzer zei het zo mooi:

“In ieder leven dooft het innerlijke vuur wel eens. Door een ontmoeting met een ander mens kan het weer opvlammen. We zouden dankbaar moeten zijn voor die mensen die onze innerlijke geest aanvuren”.

Met jou

Ik help mensen met massage en coaching een brug te bouwen naar hun ware zelf waardoor de vrijheid ontstaat om te leven zoals je werkelijk bent.

Vanuit deze eenheid neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw eigen geluk. Ik daag je uit om te durven leven vanuit vertrouwen en overgave. Dit vraagt moed van jou.

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens het verschil kan maken door bewust verantwoordelijkheid te nemen en daarmee de wereld mooier te maken.

”Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”

– Gandhi –
Massage en coaching als brug naar het onbewuste

Ik bouw een brug naar jouw onbewuste (door en over de bewuste lagen)

Door die brug naar het onbewuste te bouwen wordt het onbewuste bewust

Daardoor ontstaan verdiepende inzichten

En kan de innerlijke eenheid hersteld worden

En leef je steeds meer in vrijheid wie je werkelijk bent