Kausay Puriy is een (massage)praktijk voor bewustwording en levensenergie. Deze praktijk is ontstaan door de ervaringen die ik in het leven heb opgedaan.

Kausay Puriy komt uit het Quechua, één van de oude Inca talen.

Kausay Puriy beschrijft letterlijk het vermogen van een persoon om zo te leven dat zijn of haar levensenergie altijd stroomt en nooit tot stilstand komt. Vrij vertaald betekent het voor mij het vermogen om altijd vanuit een innerlijke eenheid in vrijheid te leven.

Het is mijn missie om jou te helpen om jouw innerlijke eenheid te (her)vinden. Met massages, coaching of een combinatie van beide bouw ik een brug naar jouw onbewuste. Jij ontdekt hoe het met jouw innerlijke eenheid gesteld is en onderzoekt wat nodig is om die eenheid te herstellen.

Massage en coaching als brug naar het onbewuste

Een massage of coaching bij Kausay Puriy betekent een innerlijke reis naar jouw ware zelf. Zou het niet geweldig zijn als jouw persoonlijke groei ook direct bijdraagt aan de groei van anderen? Dat kan. Want Kausay Puriy draagt 10% af aan een goed doel. Jaarlijks bepaal jij, samen met de andere klanten, waar het geld dat jaar heen gaat. Zo werk jij bewust aan jezelf en aan een mooiere wereld.

Be the change you want to see in the world