Massage en coaching als brug naar het onbewuste

Loopt het leven niet zoals jij graag zou willen dat het loopt?

Wanneer je in het leven een klacht ervaart, vraagt dat om aandacht. Vergelijk het met een rood controlelampje in de auto. Het lampje geeft aan dat er iets aan de hand is. Het is een signaal. Het zet ons aan tot actie maar het lampje is niet het probleem. Zo geldt dat ook voor de klacht die je ervaart. Het is een signaal dat er iets aan de hand is.

Elke lichamelijke, mentale of emotionele klacht vertelt ons dat er ergens een onevenwichtigheid is.

De oplossing vind je door naar jezelf te kijken. Kijk naar jouw gedachten, jouw emoties, naar wie je denkt dat je bent. Door middel van gesprekken, creatief stem- en lichaamswerk en energetisch lichaamswerk begeleid ik je om bewust te worden van gedachten en emoties die jou blokkeren. In een cyclus van vijf sessies ervaar je wat voor invloed het denken, emoties en verlangen op je leven heeft en hoe je hier mee om kunt gaan. Lichaam en geest worden weer een eenheid en stellen jou in staat om altijd vanuit een innerlijke eenheid in alle vrijheid te leven.

In de coaching maak ik gebruik van kennis uit de Westerse en Oosterse stromingen zoals het (Zen)boeddhisme, de Inca’s en de Maya’s, yoga, creatieve werkvormen, visualisaties, energetisch lichaamswerk en (kennis) van integrale holistische massages.

Ter ondersteuning van je innerlijke reis kan ik een Tzolkin profiel van je opstellen. De belangrijkste Maya kalender, de Tzolkin, geeft je inzicht in jouw kwaliteiten, jouw talenten en de blauwdruk van je levenspad. Je kunt je levenspad tot nu toe beter begrijpen en ontdekken waar je staat. Door de Tzolkin in je leven te integreren word je je bewust van de energie die elke dag beschikbaar is vanuit de kosmos voor jouw creaties: je projecten, plannen, wensen en relaties.

Massage en coaching als brug naar het onbewuste